Het verhaal van Martijn

"Het mooie is dat je langs de bouwplaats zit en kan zien wat je bedenkt ook echt gebeurt, dat is wel bijzonder! "

Martijn

In de Nijmeegse binnenstad realiseert Van de Klok samen met Trebbe wooncomplex Havenkade. Het project bestaat in totaal uit acht gebouwen van sociale huur, middenhuur, sociale koop tot aan de vrije sector. De Havenkade wordt een plek waar iedereen duurzaam kan wonen. Martijn de Groot is één van de medewerkers die aan dit project werkt. In de rol van projectvoorbereider is hij dagelijks bezig met de voorbereiding hiervan. Martijn werkt al ruim 4 jaar bij Van de Klok. Sinds zijn stage wist hij al dat hij hier wilde gaan werken na zijn studie.  

Het is een flink project met grote uitdagingen. Er wordt bijvoorbeeld een funderingstechniek gebruikt die nog niet eerder op zo’n grote schaal is toegepast. Deze uitdaging maakt het voor Martijn interessant. Met passie praat hij over het reilen en zeilen van het project. Eind 2022 moet dit project zijn opgeleverd en dan kan je over de kade lopen naar het centrum van Nijmegen. Sinds de bouwvak van 2020 is Martijn al betrokken bij het project. Hij hoopt dat hij tot aan de oplevering hierbij betrokken mag zijn. 

Gedurende dit project werkt hij vanuit een bouwkeet op de bouwplaats. Op deze manier kan hij de voortgang van het project nauwlettend in de gaten houden en daar waar nodig anticiperen. "Het mooie is dat je langs de bouwplaats zit en kan zien wat je bedenkt ook echt gebeurd, dat is wel bijzonder". Als Martijn iets besteld heeft, ziet hij de vrachtwagen binnenkomen en kijkt hij toe hoe de bestelling wordt gemonteerd.

Door de vele uitdagingen, mooie projecten en de vrijheid in het werk, beveelt Martijn Van de Klok dan ook van harte aan. Enige tijd geleden heeft hij iemand uit zijn eigen netwerk aangedragen en hij werkt nu bij ook bij Van de Klok. Van de Klok is een echt familiebedrijf. De communicatie onderling is open en duidelijk en de sfeer is goed. Iedereen loopt bij elkaar naar binnen en helpt daar waar nodig.

Na afloop van het gesprek in de bouwkeet hebben we nog een kijkje mogen nemen op de bouwplaats. Die dag was het zonnig en warm. Martijn zegt hierop: ‘’bij technisch weer, lopen wij graag naar buiten’’.

Vacatures KlokGroep