Noah van Deijne

Maak kennis met Noah

Met vallen en opstaan bestormt Noah de bouwbranche in het zuiden van het land. Met genoeg leermomenten in het begin van zijn carrière bij Kracht op zak, weet hij hoe hij de juiste match tussen klanten en professionals in de bouw moet maken.  

Vallen en opstaan

Een voorbeeld waarbij vriendschap aan het begin van een carrière van Kracht stond, is het verhaal van Noah. Hij kwam via een van zijn beste vrienden, Romano, bij Kracht terecht. “Romano vroeg of ik eens een kopje koffie wilde komen drinken. Dat heb ik gedaan en twee weken later ben ik gestart bij Kracht.”

Met een snelle start is Noah aan de slag gegaan als Consultant binnen het team Bouw & Projectontwikkeling. Als leergierige en nieuwsgierige Kracht vliegt hij de bouwbranche in het in Noord-Brabant aan. Dat dit niet altijd gaat zonder vallen en opstaan, kwam Noah in het begin van zijn carrière bij Kracht achter. “In het begin was het heel veel leren en dat ging zeker niet zonder vallen.” Door vast te houden aan zijn doorzettingsvermogen en doelgerichtheid, zorgde hij ervoor dat elke keer als hij viel, hij weer opstond.

“De grootste overwinning is dat je nooit faalt, maar dat je telkens als je valt, je weer opstaat.”

De smaak te pakken

Alle leermomenten bij Kracht hebben er voor Noah voor gezorgd dat hij nu de juiste schakel tussen zijn klanten en kandidaten weet te zijn. Hoe hij dit precies aanpakt? Met een open en eerlijke werkhouding. “Ik wil graag mensen helpen aan hun droombaan en de zoekvraag van mijn relaties succesvol invullen.” Door het combineren van deze werkzaamheden, krijgt Noah energie om alles te geven voor de groei en ontwikkeling van zijn kandidaten.

“I don’t stop when I’m tired, I stop when I’m done.” – David Goggings

Andere versnelling

Wat Noah drijft in zijn werk is het inspireren van anderen door het behalen van successen. Hij beseft dat winnen niet alleen betekent dat hij zijn doelen bereikt, maar ook dat hij de verwachtingen van professionals en opdrachtgevers in de bouw waarmaakt. Om zichzelf en de verwachtingen van anderen te overtreffen, werkt hij in een andere versnelling en zet hij een stap extra waar nodig.

Leermomenten omzetten in resultaat

Noah hecht veel waarde aan zijn eigen ontwikkeling en blijft zichzelf daarom continu uitdagen om te groeien en te verbeteren. Noahs verhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe een jonge en gedreven professional kan groeien en bloeien binnen een organisatie. Zijn inzet, positieve houding en vastberadenheid maken hem een waardevolle aanwinst voor Kracht. Zijn bereidheid om anderen te helpen, motiveert anderen om hetzelfde te doen.

Zijn carrière bij Kracht is pas net begonnen, daarom staat de focus van Noah op dit moment op ontwikkeling. Hoe hij zijn toekomst binnen Kracht voor zich ziet, is het omzetten van al zijn leermomenten in resultaat. “Boven mezelf uitstijgen en mooie successen boeken.”

Met zijn toewijding aan de kernwaarden winnen en ontwikkeling zal Noah ongetwijfeld een veelbelovende toekomst tegemoet gaan bij Kracht.

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
 
Een nieuwe uitdaging? Maak kennis met team Bouw

De bouw is altijd op zoek naar talent. Van Uitvoerder tot Projectleider, Kracht helpt bij het maken van de juiste match. Samen met een specialist in jouw regio kijken we naar alle mogelijkheden en helpen we je bij het vinden van jouw droombaan in de bouw. We vertalen jouw wensen naar de best passende carrièremogelijkheden.

Zoek je een nieuwe baan in de bouw en benieuwd welke kansen er voor jou liggen? Neem contact op met ons team!