Sebastiaan Mulders

Maak kennis met Sebastiaan

Sebastiaan, binnen het team beter bekend als Sebas de behulpzame, trouwe viervoeter, was de eerste Recruiter binnen Kracht. Zes jaar geleden startte hij zijn avontuur hier. Een onmisbare schakel als E-Recruiter, woordenkunstenaar en nuchtere collega waarvan zijn reis bij Kracht nog lang niet klaar is.

De eerste recruiter

Sebas begon in 2017 zijn Kracht-reis als Recruiter voor alle business units die toen binnen Kracht bestonden. Als eerste en enige Recruiter van Kracht bestormde hij de markt. Van de aannemerij in de bouw tot architectenbureaus en van de civiele techniek tot installateurs. “Menig vacature heeft toentertijd mijn pen verlaten en de nodige uren heb ik rond gespeurd in de wondere wereld van LinkedIn.”

Toen het team werd versterkt met Thijs, kwam voor Sebas de nadruk steeds meer te liggen op marketing. “En naarmate ons team nog verder groeide, is ook het specialisme van iedereen meer benadrukt.”

Data-analist pur sang

Door de groei van het recruitment- en marketingteam is Sebas op dit moment in grote lijnen (mede)verantwoordelijk voor de marketing en recruitment binnen het bedrijf en dan voornamelijk op het gebied van data, analyse en strategie. Zijn officiële functietitel is ‘E-Recruiter’, oftewel een data-analist pur sang. Op recruitmentvlak ondersteunt Sebas het team van Architecten & Ingenieurs. “Dagelijks probeer ik mijn team te voorzien van de best passende kandidaten voor de kansen die ze hebben in de markt.”

Onzichtbare, maar onmisbare schakel

Het helpen van klanten en kandidaten op een voor hun vaak onzichtbare wijze, is hetgeen waar Sebas zich dag in dag uit mee bezighoudt. “Ik zorg er op de achtergrond voor dat de meest actuele vacatures van onze klanten in de Architecten & Ingenieurs branche getoond worden aan de voor hun zo meest relevant mogelijk kandidaten.” En de kandidaten? Hen probeert Sebas, samen met zijn team, in de zoektocht naar een nieuwe baan zo goed mogelijk te ondersteunen met zo interessant mogelijke artikelen. “Denk bijvoorbeeld aan een visueel kijkje in de keuken bij één van onze partners of het bepalen van je drijfveren middels onze online drijfverentest.”

Behulpzame trouwe viervoeter

De kernwaarde van Kracht die het beste bij Sebas past, is vriendschap. Sebas wordt gekenmerkt als een behulpzame teamspeler die graag in een gezellige sfeer werkt. Binnen Kracht staat hij ook wel bekend als de behulpzame trouwe viervoeter. “Ik sta graag voor mijn collega’s klaar en werk graag in een gemoedelijke sfeer met het team aan het verbeteren van onze prestaties.”

Gerenommeerde Kracht

Wat Sebas energie geeft in zijn rol? “Voor mij zijn dit bij Kracht het contact met collega’s, de sfeer op kantoor en de vrijheid om nieuwe ideeën te bedenken en uit te voeren.” Met zijn jarenlange ervaring is hij een gerenommeerde Kracht geworden en heeft hij zich inmiddels ontwikkeld tot specialist op het gebied van recruitment, zeker binnen de bouwsector.

“In de ideale wereld moet je de dingen doen waar je je goed bij voelt, en waar je energie van krijgt.”

Verassende reis

De toekomst binnen Kracht is voor Sebas net zo verrassend als zijn reis tot nu toe. “Zes jaar geleden begon ik bij Kracht na mijn eeuwige carrière als student. We zaten toen met 7 mensen op kantoor. Nu ben ik vader van 2 dochters, woon ik in een “grote mensen” huis met tuin in het vertrouwde Groesbeek en zitten we nu met meer dan 30 mensen op kantoor.” Dit had Sebas je zes jaar geleden echt niet op een briefje gegeven.  

“Ik heb altijd gekscherend gezegd dat Kracht een kantoor op de maan wil en ik denk dat de kern van die ambitie nog steeds aanwezig is.” Wat de toekomst ook brengt, Sebas is er zeker van dat er nog veel mooie stappen zullen volgen. “Ik kijk uit naar de toekomst en de uitdagingen en kansen die het met zich meebrengt. En dit allemaal terwijl ik mijn motto ‘het mooiste komt nu’ blijf volgen.”

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
 
Contact Heb je vragen?

Geen zin om te zoeken en heb je liever iemand direct aan de telefoon? Neem dan gerust contact met ons op.