Ons verhaal

Onze filosofie ‘Werken vanuit Kracht’.

Onze cultuur en kernwaarden

Wij willen een grote impact maken op de technische arbeidsmarkt vanuit onze filosofie: ‘Werken vanuit Kracht’. Want wie op de juiste plek zit, komt beter tot zijn of haar recht, is gelukkiger én productiever.

De kracht van deze filosofie ervaren we dagelijks zelf. Bij Kracht werken intrinsiek gemotiveerde collega’s, stuk voor stuk met passie voor hun vak. Wij willen zoveel mogelijk professionals en organisaties dit fenomeen laten ervaren en daarmee een toonaangevende speler worden in de recruitment van technisch personeel. Dit doen we door intensieve en persoonlijke relaties op te bouwen met onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze succesformule is: een krachtig en hecht netwerk, gecombineerd met specialistische kennis van de branche, persoonlijke aandacht en de modernste recruitmenttechnieken. Wij dagen onszelf elke dag uit om er het beste uit te halen. Dit doen we vol enthousiasme vanuit onze vier kernwaarden.

In het afgelopen jaar hebben wij onze cultuur en kernwaarden onder de loep genomen. Onze filosofie staat al 10 jaar vast, maar wat je extern uitdraagt moet je intern ervaren. Na een aantal brainstormsessies waren we het unaniem eens over de her-geformuleerde cultuur en kernwaarden: dit is wie wij zijn, wat wij willen en waar we elke dag voor gaan.

Cultuur

Kracht is ambitieus, heeft een doel gelooft in de kracht van onszelf en de ander. De wil om te winnen, de wil om te snappen en de wil om te helpen maakt ons actief! Trots kijken naar het resultaat van vandaag en dan zoeken naar verbetering voor morgen, dat houdt ons scherp! Wij inspireren door onze grenzen te verleggen en het maximale uit onszelf te halen.

Winnen

Of je wint, of je leert! Dat is de mind-set van Kracht. Werken met Kracht betekent werken met een winnend team. Intern beginnen is extern winnen. Dit betekent vandaag het beste uit onszelf halen, morgen onszelf verbeteren en daarmee de klant en kandidaat laten winnen. Dat is de sport. Een winnend team vraagt om gedreven en energieke mensen, voor onszelf en voor onze klanten!

‘Je kan veel winnen als je van je verlies leert.’ – Michelangelo

Ontwikkeling

Wie zich ontwikkelt groeit, bereikt meer en wordt sterker. Snelle ontwikkeling vraagt om input, onderuit durven gaan en dan vooral naar je eigen fouten kijken. Samen ontwikkelen vraagt om investeringen, vertrouwen, openheid en tips. Wij investeren in elkaars ontwikkeling. Groeit de mens, dan groeit de organisatie. Groeit de organisatie, dan groeien onze kansen en onze klanten in die slibstream mee.

'Een investering in een ander, is een investering in jezelf.’ – Wieger Willems

Vriendschap

Kracht is een vriendenteam! Wat je aandacht geeft groeit; positieve aandacht en feedback voor elkaar leidt tot wederzijdse groei. Samen winnen, samen beleven en samen groeien, dat schept een band. Voor Kracht zijn er geen onbekenden, slechts vrienden die we nog niet hebben ontmoet. Wij bouwen op het fundament van vriendschap, vertrouwen en hechte relaties.

‘Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang en samenwerken is succes.’ – Wieger Willems

Specialisme

Een specialist weet waar hij over praat. Hij spreekt jouw taal, begrijpt wat je bedoeld en heeft aan een half woord genoeg. Hoe kun je anders jouw zoekvraag naar werk of personeel uit handen geven? Als specialist heb je focus en creëer je eerder de juiste match. Zo vergroten wij jouw kans!

‘Kennis is macht, maar kennis delen is Kracht.’ – Wieger Willems

Wil jij ook werken in een cultuur zoals hierboven beschreven? Schrijf een pakkende motivatiebrief en stuur deze naar ons op en wie weet kan jij deze kernwaarden binnenkort ervaren tijdens een sollicitatiegesprek!